ceai oolong
O17 [Wu Yi Shan - Que She]
Aspectul frunzelor i-a adus și denumirea, „Que She” însemnând „limba vrabiei” în chineză.
O12 [Anxi "Huang Jin Gui"]
Acesta este un tip de oolong specific regiunii Anxi din Fujian și unul din cele mai celebre din China.
O21 [Wu Yi Shan - Da Hong Pao violet]
Un ceai foarte rar. Suprafața totală acoperită de arborii acestei varietăți nu depăsește 1 hectar.
O20 [Wu Yi Shan - Da Hong Pao clasic]
Un ceai complex, produs în întregime manual și afumat încet timp de mult ore.
O19 [Wu Yi Shan - Da Hong Pao sălbatic]
Procesat din arbori din varietatea „Da Hong Pao/Qi Dan” crescuți fără intervenție umană, ceaiul acesta este produs în doar 40 de kilograme.
O18 [Wu Yi Mi Xiang Shui Xian]
Ceaiul este cules din arbori de ceai din soiul Shui Xian, un soi ancestral crescut cu încăpățânare de bătrânii satului.
O16 [Dan Cong - Mi Lan Xiang]
Ceaiurile Dan Cong sunt unele din cele mai vechi ceaiuri din China (este fabricat de peste 900 ani), iar Mi Lan Xiang („miere de orhidee”) este cel mai cunoscut dintre acestea.
O14 [Wu Yi Shan - Ai Jiao]
Ai Jiao, supranumit și „Oolong-ul pitic”, este recoltat în sudul regiunii Wu Yi Shan.