Ceaiuri & infuzii
Ceaiurile de specialitate sunt ceaiuri din muguri și frunze întregi ale arborilor de ceai (Camellia Sinensis sau Camellia Taliensis), care provin fie de la ferme cu tradiţie unde arbuștii sunt crescuţi cu mare grijă, fie din arbori sălbatici de ceai, din areale precis delimitate. Culese manual, frunzele sunt apoi procesate cu migală, în cantităţi mici, de maeștri ai ceaiului cu tradiţie.
Ceaiurile din oferta noastră sunt atent selecţionate (selectăm 10 ceaiuri din aproximativ 150 de mostre la degustare) și provin în special de la producători mici din Yunnan, China, regiunea cu cea mai bogată tradiţie în procesarea ceaiului.
Oferta noastră se schimbă periodic, în funcţie de recoltă și de noile ceaiuri descoperite (descoperă AICI arhiva de ceaiuri și infuzii), dar se regăsesc în permanenţă ceaiuri reprezentative din toate famiile de ceai - ceai alb, ceai verde, ceai negru, ceai pu er, ceai oolong. Oferta Kofi Ti include de asemenea și infuzii fără teină, de la pulpa cireșei de cafea (cascara) din America Latină, la boboci de trandafiri sălbatici din China, la Sideritis Scardica (ceaiul muntelui) din nordul Greciei.