National transport 20 lei. Free shipping for orders over 200 lei.

Când în câteva clipe jumătate din Kofi Ti s-a transformat în cenușă

Când Kofi Ti s-a făcut mai mare și n-am mai încăput în spațiul de producție din Buftea, am făcut un compromis. Am închiriat o hală în Crevedia, în care încet-încet, în ultimii ani am ajuns să ținem tot - materie primă (ingrediente, sticle, etichete), accesorii dar și produsele finite, atunci când producem loturi mai mari. Dar pentru că drumurile dintre cele două locații îngreunau tot mai mult întregul proces de producție și vânzare, de ceva vreme căutam un nou spațiu în care să ne putem muta cu totul.

Și într-o zi am găsit un loc perfect. Too good to be true chiar. Am semnat contractul de închiriere, am făcut noi credite, am cumpărat echipamente mai mari pentru a eficientiza producția și ne-am apucat de amenajări.

Apoi, complet din senin, proprietarii spațiului nou de producție au cerut rezilierea contractului. Cu chiu, cu vai (mai exact cu ajutorul avocaților, când bunul simț n-a dat roade), am reușit să ne recuperăm garanția și să încheiăm acest capitol urât. Am rămas cu echipamentele noi depozitate pe la prieteni și am repornit căutarea unui nou spațiu.

Dar viața are uneori un simț al umorului greu de înțeles. Nici nu ne dezmeticisem bine, că am avut parte de o nouă surpriză. 

Vinerea trecută un incendiu a distrus complet hala din Crevedia, incinerând tot ce aveam acolo - lăzi frigorifice, paleți cu mii de sticle, mii de ambalaje, zeci de mii de etichete și capace, materie primă în valoare de mii de euro, standurile cu care veneam la evenimente, bicicletele Wheelys cu care a pornit Kofi Ti-ul, și multe altele. 

Paguba e încă greu greu de estimat, din cauza faptului că în ultimii ani prețurile s-au dublat sau chiar triplat la unele produse. Vorbim despre cel puțin 50k euro dispăruți în minute.

Dar parcă cel mai rău ne doare sufletul de sucul de lămâi siciliene presate la rece, sucul de soc presat la rece, lavanda, nucile de kola și celelalte ingrediente premium alese pe sprânceană.

Unde suntem acum?
Din fericire nimeni nu a fost rănit în incendiu. 
Din fericire, mai avem produse pe stoc - actualizăm în fiecare zi stocurile de pe site, deci puteți comanda liniștiți produsele active
Tot din fericire, partenerii noștri mai au produse pe stoc, așa că vă puteți bucura de băuturile Kofi Ti în locațiile partenere.
Ce urmează?
Din cauza pagubelor, din păcate va urma o perioadă complicată până vom putea reporni producția. Căutăm un nou spațiu, încercăm să facem comenzi de materie primă (pe care așa cum știți o aducem din toate colțurile lumii), etichete, ambalaje și sperăm să reușim să pornim producția cât mai repede.
Pentru a putea face aceste lucruri, avem nevoi de ajutorul vostru. Dacă vă plac băuturile Kofi Ti și dacă credeți în afaceri crescute cu pasiune și dedicare, vă rugăm să ne oferiți un vot de încredere. Am pregătit două variantee în care ne puteți susține:
VOUCHER - un voucher valoric pe care îl cumpărați acum și îl puteți folosi oricând.
ABONAMENT - un abonament de 6 sau 12 luni ce include câte o sticlă de 1 litru de băuturi gata de mixat pe lună.
Cu voi alături, Kofi Ti va renaște din cenușă precum Pasărea Phoenix.
Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Kofi Ti Essentials

Close (esc)

SPECIAL OFFER on World Gin Day

Discount on all tonic waters. Valid until Tuesday, June 12.

I no longer want to put Schweppes in my premium gin

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now