National transport 20 lei. Free shipping for orders over 200 lei.

Explore our world

Find out how we started and how Kofi Ti continues!

What others say about us

Sep 20, 2023

„O afacere renăscută din cenușă” - un material OBSERVATOR Antena 1

„Cosmin a creat băutura perfectă pentru şoferii care ies în oraş. Afacerea, pusă pe picioare cu greu a fost încercată în vara lui 2023 când, în urma unui incendiu, întreg depozitul a ars.”

Sep 14, 2023

„Băuturile artizanale cuceresc piața românească”

„Băuturile artizanale ocupă un segment tot mai mare din piață. Băuturile răcoritoare produse în România își fac, cu pași mici, loc pe piață. La un festival de profil din sudul Bucureștiului, zeci de artizani își expun cele mai noi produse - bere, cidru sau băuturi nealcoolice, meșteșugite în România.”

Sep 14, 2023

Using Natural Ingredients to Craft Delicious Beverages

BARISTA MAGAZINE explorează tendința în creștere a băuturilor artizanaleși felul în care ingredientele naturale creează profiluri de arome unice care reflectă terroir-ul local.

Sep 4, 2023

"Tati nu-ți dă Cola, îți face Cola". Producătorul român care face Cola "curată" și "Socată cu zvâc" vrea să educe piața din România

„Cola noastră nu este neagră, pentru că nu este colorată cu sulfat de amoniu, nu are acid fosforic în ea - noi folosim acid fosforic, dar ca să dezinfectăm, nu punem asta în băuturile noastre - iar copiii pot dormi liniștiți după aceea, pentru că nu punem cofeină înauntru.”

Jul 3, 2023

World of Coffee Athens: Tendințe

În 2023 Kofi Ti a participat pentru al doilea an consecutiv la World of Coffee.

Sep 9, 2021

"KOFI TI - natural artisan soft drinks made in RO"

What do you do when you get tired of ordering only water, lemonade or fresh orange juice at the terraces, and that's to avoid the classic soft drinks? Simple, you invent a range of artisan drinks from natural ingredients, with surprising tastes and aromas, in such a rich assortment that you won't get bored.
Close (esc)

SPECIAL OFFER on World Gin Day

Discount on all tonic waters. Valid until Tuesday, June 12.

I no longer want to put Schweppes in my premium gin

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now