ceai verde
V12 [Bi Lou Chun verde - Grad Imperial]
Recoltate la începutul primăverii în stilul mugure-prima frunză, acest delicat ceai verde este prelucrat manual sub formă de „perle”.
V15 [Mao Feng]
O referință pentru ceaiul verde din Yunnan - frunze mari, culese la începutul primăverii, uscate la soare, care dau o infuzie vibrantă, dulce și răcoritoare.
V11 [Cui Ming]
Denumirea ceaiului, „Cui Ming” - „Smarald”, este sugestivă pentru aspectul verde-alb-argintiu al frunzelor, similar smaraldului brut.
V01 [Wu Lu Cha]
După recoltarea frunzelor tinere, acestea sunt supuse unui proces special de uscare în aer proaspăt și prin încălzire ușoară, conform unor tradiții ce provin din timpul dinastiei Ming.
V02 [An Ji Bai Cha]
Acest ceai, renumit în China și preferat de către Împaratul Huizong din dinastia Song (1101-1125 A.D.), oferă o infuzie de culoarea jadului.