Transport national curier 20 lei / easybox 15 lei. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei.

Slava | Cлава

De 3 săptămâni asistăm neputincioși la bombardarea structurilor civile, la crime de război, la valurile de refugiați care pleacă din calea războiului, neștiind dacă se vor mai putea întoarce vreodată la casele lor sau dacă își vor mai întâlni vreodată familia și prietenii. 

Pe fiecare dintre noi ne atinge mai tare câte ceva. Mamele cu copii în brațe și de mână, cu doar un rucsac în care au înghesuit o viață. Oameni cu animale în brațe, pentru că și ele sunt parte din familie. Bărbați rămași în urmă pentru a-și apăra țara. Și mulți români care dau dovadă de o incredibilă umanitate, oferind fiecare ce are, ce poate, ce știe.

Pe Cosmin l-a impresionat acea femeie care le dă soldaților ruși semințe de floarea soarelui și le spune să le pună în buzunare ca măcar după ce mor să răsară floarea soarelui în urma lor.

Preluare The Guardian 

La Kofi Ti știm să facem băuturi. Cosmin a creat o nouă rețetă cu semințe de floarea soarelui iar restul membrilor echipei transformă rețeta inițială într-o sticlă gata de băut - nume, etichetă, rețetă scalată, producție, îmbuteliere, etichetare.

Faceți cunoștință cu SLAVA, limonada with a twist din lămâi siciliene presate la rece, miere și semințe de floarea soarelui. O limonadă neacidulată, perfect echilibrată, cu aromă de semințe de floarea soarelui și aer de pace.

Slava limonada Kofi Ti

Comandă aici.

Și cum fiecare ajută așa cum poate, noi am decis să donăm 10% din toate încasările Slava către un ONG* care ajută refugiații ucrainieni din România.

---

* La finalul fiecărei luni vom povesti pe această pagină ce sumă s-a strâns și către ce entitate i-am donat.

 

Închide (esc)

OFERTĂ SPECIALĂ de Ziua Mondială a Ginului

Discount la toate apele tonice. Valabil până marţi 12 iunie.

Nu mai vreau să pun Schweppes in ginul meu premium

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul tău

Coșul tău este momentan gol.
Cumpără acum