Transport national curier 20 lei / easybox 15 lei. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei.

Spune-mi ce arome preferi ca să-ți spun cine ești! Ce spune băutura KOFI TI despre personalitatea ta

Fiecare persoană are câteva arome preferate de băuturi pe care le comandă mereu, însă sunt mulți îndrăzneți care vor să încerce gusturi noi și deosebite - până la urmă, nu vei ști niciodată dacă îți place o esență nouă până când nu vei încerca! Chiar dacă nu îți dai seama, ingredientele active și variatele savori dintr-o băutură pot reflecta trăsăturile tale de caracter.

Dacă vrei să știi ce spune băutura artizanală KOFI TI despre tine, atunci iată ce gusturi aparte oferim și cum le alegi pe cele preferate în funcție de gusturile și dorințele tale!

 

Gustul dulce-acrișor al limonadei

Lămâia este considerată citrica iubitorilor de aventură, dar și a celor care se încumetă mereu să încerce gusturi și experiențe noi. Lămâia se află în strânsă legătură cu personalitatea și chiar sucul acesteia a fost folosit la unul dintre testele timpurii de psihologie. Cu ajutorul unei cantități mici de lichid și cu un bețișor de urechi, puteai afla dacă ești extrovertit sau introvertit.

Noi îți punem la dispoziție o limonadă care îți va satisface pofta de cunoscut, dar și de aventură și nou! Cascara Lemonade este un suc artizanal creat din fruct de cafea și lămâi siciliene. Căscara este ingredientul minune, fiind pulpa fructului arborelui de cafea ce are forma unor cireșe, iar boabele de cafea sunt întocmai sâmburii. Căscara nu are gust de cafea, ci oferă băuturii o aromă exotică și fructată.

 

Prospețimea sucul de socată

Florile de soc denotă eleganță și delicatețe. Ele oferă un gust ideal pentru persoanele calme, introverte, răbdătoare și cu o voință puternică. Sucul de socată trebuie degustat ușor, putând fi servit alături de cei mai buni prieteni ai tăi sau într-o seară relaxantă în propria locuință. Ești o persoană de nădejde și de încredere pe care ceilalți se pot baza. Atunci când intri într-un cerc de oameni, vei vedea întotdeauna ce e mai bun în ei!

Alături de delicatețea gustului de soc, băutura noastră artizanală Socata cu Zvâc îți pune la dispoziție lavandă, cardamom și sirop de cinchona. Este o rețetă modernă ce poate fi servită atât în anotimpul cald, dar și în cel rece pentru un plus de prospețime și naturalețe!

 

Berea pentru o seară relaxantă

Dacă vrei să scapi din cotidian și să te delectezi cu gustul ușor amărui de bere, atunci ești o persoană ce preferă libertatea. Ești foarte atent la detalii și ai încredere în abilitățile tale. Știi să îți faci prieteni cu ușurință și de cele mai multe ori nu vrei să petreci timpul liber închis în casă: îți plac excursiile și voia bună!

Berea artizanală cu tonic herbal este excelentă de savurat în curtea casei tale alături de persoanele dragi, sau chiar la terasa ta favorită din centru. Ești deja plecat în vacanță? Atunci cu siguranță această băutură trebuie să-și facă loc în lada ta frigorifică de pe plajă! Împarte distracție și zâmbete printre prieteni tăi!

 

Aromele exotice de portocală și hibiscus

Dacă preferi un gust exotic, citric și dulce deopotrivă, atunci îți place să te bucuri de ce e cel mai frumos în viață și trăiești pentru a te simți bine, atât tu, dar și cei apropiați din jurul tău. Prețuiești mult prieteniile și de foarte multe ori lași de la tine, ierți și uiți cu ușurință. 

Alături de gustul inconfundabil al portocalei, se poate observa că ești o persoană răbdătoare. Ești timid cu oamenii pe care nu îi cunoști, dar după ce s-au format legăturile, aceștia vor vedea că le vei fi un prieten pe viață!

Deoarece aroma parfumată a hibiscusului și mirosul unic al portocalei te duce cu gândul la vacanță, noi ți-am pregătit un deliciu exotic cu Apa Tonica Hawaii. Încă de la prima degustare, vei simți o combinație răcoritoare, ideală pentru zilele de vară!

 

Boost de energie cu cola

O persoană gata de acțiune, punctuală și prezentă la toate activitățile, indiferent dacă ele sunt indoors sau outdoors, are nevoie de un boost de energie. Ești o persoană extravagantă, curajoasă și impulsivă și îți place să trăiești într-un mediu curat și organizat. Deoarece ești întotdeauna „cu capul pe umeri”, cei din jurul tău vor avea încredere în tine că vei lua cele mai bune decizii!

Ia o pauză și savurează gustul de nuci de kola și scoarță de cinchona cu băutura noastră artizanală Kola Tonic. Dă-i drumul la distracție și oferă-le și celor din jurul tău un strop de energie pentru momentele tinere și fericite!

 

Indiferent dacă vrei să rămâi la aroma ta favorită sau să încerci ceva nou, gusturile băuturilor noastre sunt pregătite pentru tine. Încearcă-le pe toate sau devino fidel unei singure savori!

Postări mai vechi
Postări mai noi

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

Kofi Ti Essentials

Închide (esc)

OFERTĂ SPECIALĂ de Ziua Mondială a Ginului

Discount la toate apele tonice. Valabil până marţi 12 iunie.

Nu mai vreau să pun Schweppes in ginul meu premium

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul tău

Coșul tău este momentan gol.
Cumpără acum