Transport national curier 20 lei / easybox 15 lei. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei.

Cola naturală. Kola autentică.

Am copilărit cu mirajul occidentului simbolizat de cola - la dozator, la sticlă, acidulată și extrem de dulce. Am crescut și am învățat să facem alegeri mai sănătoase, dar cola a rămas pentru mulți undeva o plăcere vinovată. Și cum știm nu suntem singurii, ne-am propus să creăm o cola naturală. 

Kola Tonic Kofi Ti ingrediente

Într-o lume tot mai inundată de arome identic naturale, căutăm ingredientele și aromele autentice și le dăm loc de întâlnire la atelierul nostru din Buftea.

Precum o călătorie în jurul lumii, Kola Tonic aduce împreună nuci de kola din Guinea, scoarța arborelui de chinină din Ecuador, scorțișoară din Sri Lanka, anason din China, cuișoare din Madagascar, zahăr brut de trestie nerafinat din Columbia și un strop de sare (pentru că am crescut cu toții cu povestea lui Ispirescu). La final carbonatăm și gata magia. 

Rezultă o băutură demențială, acidulată, dulce atât cât trebuie, energizantă dar și răcoritoare. Nu este de regim, dar este naturală și sănătoasă. Nu este fără zahăr, dar este autentică. Kola Tonic - o plăcere nevinovată.

Postări mai vechi
Postări mai noi

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

Kofi Ti Essentials

Închide (esc)

OFERTĂ SPECIALĂ de Ziua Mondială a Ginului

Discount la toate apele tonice. Valabil până marţi 12 iunie.

Nu mai vreau să pun Schweppes in ginul meu premium

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul tău

Coșul tău este momentan gol.
Cumpără acum